Selectează o Pagină

Am ajutat SUTE de oameni să scape de insomnie și să își recapete somnul de calitate în ultimii doi ani!

30 de sfaturi zilnice pentru un somn liniștit

Află ce să faci dacă:

 • Ai frecvent probleme cu somnul care te afectează atât pe tine cît și pe cei apropiați
 • Te simți mereu obosit și nu reușești să performezi la locul de muncă
 • Sistemul tău imunitar este la pămînt și simți că te îmbolnăvești constant
 • Ai încercat orice altă variantă și nimic nu a funcționat
Vezi primul capitol gratuit
Provocarea de 30 de zile

Lipsa somnului provoacă efecte devastatoare asupra creierului, corelîndu-se cu numeroase afecțiuni neurologice și psihiatrice (boala Alzheimer, anxietate, depresie, tulburare bipolară, suicid, atacuri cerebrale, durerea cronică etc) și afectînd fiecare sistem fiziologic al corpului, contribuind mai departe la nenumărate tulburări și boli (cancer, diabet, atacuri de cord, infertilitate, creșterea în greutate, obezitatea, carențe ale sistemului imunitar etc).

Sîntem dependenți de somn dpdv social, organizațional, economic, fizic, comportamental, nutrițional, lingvistic, cognitiv și emoțional.

Lipsa somnului te poate ucide în multe chipuri. Unele acționează în timp. Altele sînt mult mai rapide.

Concentrarea este una dintre funcțiile creierului afectată imediat. Consecințele mortale sînt cel mai evidente cînd ațipești la volan. Nu ai nevoie de 10 secunde de microsomn: 2-3 secunde sînt suficiente pentru a pierde controlul voluntar asupra acțunilor motorii, inclusiv pentru apăsarea pedalei de frînă sau mînuirea volanului. La o viteză de 70 km/h parcurgi doar 58 m în stare de lipsă de conștiență. La 100 km/h, vor fi 83 m.

Lipsa somnului duce la timpi de reacție mai greoi. De fapt, lentoarea nu este cel mai sensibil indicator al somnolenței, ci lipsa completă de reacție: cîteva secunde, de 2-3 ori pe minut. În cele 2-3 sec de microsomn, nu mai ești capabil de nici o reacție conștientă, de nici o reacție motorie.

Te salut! Numele meu este Bogdan Bănculescu

SÎNT UN OM OBIȘNUIT CARE, CA ȘI TINE, M-AM CONFRUNTAT CU MARI PROBLEME DE SOMN

Sînt un căutător, un explorator, o persoană dornică să experimenteze toate nebuniile care mi-ar putea face viața mai interesantă

Am lucrat de-a lungul timpului cu mii de oameni – pe unii i-am condus, pe alții i-am avut ca beneficiari sau furnizori.

Fac sport și am grijă de alimentația mea de ani de zile.

Sînt coach și trainer.

Am mintea analitică și structurată a inginerului, astfel încît nu mi-a fost greu să fac un traseu al călătoriei pe care ți-o propun.

Am ajutat, în ultimii doi ani, mai bine de o sută de oameni să treacă de la o noapte infernală la nopți liniștite.

Aș minți dacă aș spune că acum dorm ca un prunc în fiecare noapte.

Doar că acum ȘTIU ce am de făcut și, mai ales, FAC, astfel încît efectele unei asemenea nopți trec neobservate.

Bogdan Banculescu

Și eu am fost aici...
Știu cît de tare doare...

Ziua eram leșinat de oboseală, nimeni nu se mai înțelegea cu mine. Mă certam din orice, cu oricine. Am pus în pericol relații de prietenie cu oameni pe care îi consideram ca frați, dar care acum aproape că mă evitau… Erau nevoiți să mă suporte sau să îmi suporte toanele. Cel mai bun prieten al meu mi-a zis de nenumărate ori că o iau razna!

Seara eram frînt, dar noaptea puteai să prăjești ochiuri pe capul meu, așa de tare aveam impresia că mă încing de la șuvoiul de gînduri care mă asalta din toate părțile!… Luam un gînd în brațe, mă luptam cu el, mă culca la pămînt!… Reușeam să mut atenția la altul, dar și acesta curînd, creștea și ma trîntea fără milă!

În același timp amintiri, regrete, frici pentru ce s-ar putea întîmpla rău, o stare de agitație, de parcă în acel malaxor, cineva, fără voia mea, a aruncat toate amintirile mele, toate gîndurile și toate fricile, la un loc, pentru ca apoi să îl pornească și să îl uite așa, zile întregi… Nopți întregi… Săptămîni întregi… Chiar luni…

Luasem în greutate, deși nu mai aveam nici poftă de mîncare. Surprinzător, băgam în mine de parcă venea sfîrșitul lumii, dar parcă nu mă săturam niciodată! Sărisem bine de 80 de kile, abia mai reușeam să fac o rostogolire, la antrenament – de fapt nici nu prea mai aveam chef de antrenamente… Nici nu mai găseam costume potrivite – cele care îmi erau bune în talie, îmi erau prea lungi la mîneci sau aveau pantalonii prea lungi… Cînd mă încheiam la șireturi, mă așezam în fund pentru că mă lua amețeala…

Îmi venea să urlu, voiam să fac ceva, dar nu știam ce!?!?! Aveam senzația că problema mea este unică. Nimeni nu mai trăiește ce trăiesc eu, nu există soluție pentru nevoia mea, gîndeam eu…

Cînd cuțitul mai avea un pic și trecea de os, am zis că ar cam fi momentul să fac ceva. A durat cîțiva ani pînă să trec prin tot procesul de descoperire,

deși soluția era sub… nasul meu!…

Îți place cum arată viața ta acum?

Te-ai săturat sa îți petreci zilele cu cîțiva litri de cafea, ca să poți ține ochii deschiși dimineața, pentru că în noaptea de dinainte nu ai reușit să dormi deloc?

Deși te-ai băgat în pat la ore rezonabile, după doar 2-3 ore ți-a fugit somnul instant… Și nu e prima dată, se pare că acest lucru tinde să devină obicei…

Ai vrea să mai ieși cu băieții la un meci de seară, sau să stai cu copiii la o vorbă, înainte de a-i baga la culcare, însă te gîndești că, la cît ești de obosit, fiecare minut de somn pe care îl prinzi îți aduce acea stare de liniște pe care n-ai mai simțit-o de ceva vreme… Și, cu toate astea, te îngrozești că e posibil ca nici diseară să nu reușești să prinzi mai mult de o oră – două de somn…

Devii încet un zombi...

Acum parcă ești un zombi – dimineața nu funcționezi pînă nu bagi cafea în venă. Seara, ești epuizat fizic, dar nu poți adormi, pentru că în cap gîndurile, temerile pentru o nouă noapte ratată sau o nouă zi în care abia vei reuși să te ții pe picioare zbîrnîie ca niște albine agitate. Ai vrea să bagi stupul la culcare, dar, cu fiecare lucru pe care îl faci, reușești doar să îl agiți mai rău…

Ce se întîmplă dacă amîni
la nesfîrșit să faci o schimbare?

 • Șase nopți cu doar 4 ore de somn sînt similare ca “performanță” cu o singură noapte pierdută.

 • Amintirile formate în lipsa somnului sînt mai slabe și se evaporă rapid.

 • Somnul insuficient este corelat cu agresivitatea, fenomenul de bullying și probleme comportamentale în rîndul copiilor.

 • Principalele cauze ale bolilor și mortalității din statele dezvoltate (bolile de inimă, diabetul și cancerul) au toate legături cauzale recunoscute cu somnul insuficient.

 • Absența somnului blochează capacitatea creierului de a mai învăța lucruri noi.

 • Cu cît este mai scurt somnul, cu atît îți va fi mai scurtă viața.

ȚI-AM PREGATIT O PROVOCARE
UNICĂ ÎN românia

Vino într-o călătorie transformațională, în care, împreună cu mine, vei face primii pași spre a trăi zilele pline de energie și a dormi cum poate nu ai mai dormit niciodată!

Timp de o lună de zile, vei primi zilnic o provocare pe care te voi ruga să o accepți și să o duci la bun sfîrșit.

Află acum cum poți să faci o schimbare majoră în viața ta!

Ce primești dacă te înscrii în provocare:

 • Vei primi un e-mail zilnic, timp de 30 de zile, cu câte o lecție care te va ajuta să dormi ca niciodată și să trăiești zile pline de energie
 • Meditații audio care te vor ajuta să te relaxezi, să fii în controlul emoțiilor și îți vor îmbunătăți semnificativ calitatea somnului.

Pentru cine este acest program?

  Acest program este perfect pentru tine dacă:

 • Ești dispus să investești 15-20 de min, de 2 ori pe zi, dimineața și seara, în mod constant, pe toată durata cursului și încă ceva peste.
 • Ești convins că problema ta NU este dată de un dezechilibru chimic din creier
 • Tulburarea de somn este ușoară sau medie ca intensitate și nu urmezi un tratament medicamentos prescris de un specialist.

  Acest program NU este pentru tine dacă:

 • Este o tulburare severă de somn
 • Singura cale de rezolvare o vezi a fi cea clasică, occidentală
 • Nu ai timp/nu ești dispus să faci un efort minim zilnic
 • Îți dorești să ți se întimple lucruri bune fără să faci ceva în acest sens

Află acum cum poți să faci o schimbare majoră în viața ta!

Ce primești dacă te înscrii în provocare:

 • Vei primi un e-mail zilnic, timp de 30 de zile, cu câte o lecție care te va ajuta să dormi ca niciodată și să trăiești zile pline de energie
 • Meditații audio care te vor ajuta să te relaxezi, să fii în controlul emoțiilor și îți vor îmbunătăți semnificativ calitatea somnului.

Dacă nu ești mulțumit/ă PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI

În cazul în care nu simți nici un progres legat de îmbunătățirea calității somnului tău în 15 zile de la începerea programului, primești banii înapoi, fără să ți se pună nici o întrebare.

Sute de participanți au făcut alegerea corectă și au obținut rezultatele dorite

"

Am avut probleme cu somnul de f. mult timp, fie nu puteam adormi, fie ma trezeam noaptea si nu puteam adormi inapoi repede. Am incercat tot felul de ceaiuri, pina si pastile. Nu prea a mers nimic. Oboseala si lipsa de odihna continuau. Am aflat depsre programul lui Bogdan prin niste priteni prin Facebook. L-am contactat si mi-a raspuns, oferindu-mi imediat informatii si sfaturi cum sa depasesc situatia, sa dorm si sa ma odihnesc. Dupa doar 1-2 sapt de aplicare a metodelor de relaxare am inceput sa adorm rapid, aproape fiecare noapte. fara pastile, fara efecte secundare, doar ajutindu-mi corpul si mintea sa se relaxeze natural. Problema trezitului mai continua ocazional, dar e o mare difenta fata de cum erau lucrurile inainte si am convingerea ca se vor ameliora si acestea in timp.

Uitasem cum e sa visezi! E minunat!

Nu pot spune indeajuns cit sunt de recunoscatoare pt. toate aceste informatii, clare si utile, si pt. tot efortul, fara a cere recompense, pe care Bogdanl l-a facut si cit de mult toate acestea m-au ajutat.

Recomand cu caldura sa il contactati si sa urmati sfaturile. Raspunde f. prompt si cu mult entusiasm."

-

ALINA SOFRONESCU

"

Exercitiile de respiratie mi-au fost de un real folos. Pentru mine a fost aproape incredibil faptul ca am reusit intr-o saptamana sa imi imbunatatesc calitatea somnului. Au disparut trezirile frecvente din timpul noptii, anxietatea nocturna, durerile de spate. Mi s-a imbunatatit foaaarte mult mobilitatea coloanei, aspecrul tenului, aspecthl fetei in sensul de "lumina pe fata". O imbunatatire semnificativa a starii de calm in timpul zilei.

Iti multumesc pentru invataturile transmise. Iti multumesc pentru ajutor!

-

CRISTINA

Vezi mai multe testimoniale
"

Buna si frumoasa dimineata, sa va daruiasca bunul Dumnezeu sanatate si tot binele din lume!Vreau sa va spun de minunea intimplata numai de cind mi,ati trimis primul email cu exercitiul de respiratie ,eu am putut dormi intreaga noapte fara sa ma trezesc!De 3 ani buni de cind am intrat la menopauza eu nu am mai dormit intreaga noapte,credetima va rog din suflet, la ora 2 noaptea eu ma trezeam ,de parca aveam pus ceasul sa sune,si ma perpelem ,transpiram in exces si nici ca mai adormeam,sau cind sa adorm in spre 5 dimineata trebuia sa plec la munca.Desi oboseala si,a spus cuvintul,eu sunt ,mereu suparacioasa nervoasa,sunt suparata pe mine pe toata lumea,m,am pricopsit cu tensiune arteriala ,anghina pectorala ,spondiloza cervicala Artoza ca am lucrat 35 de ani numai in fabrica si abatoare,reumatizmul m,a inchilozat de tot.Am inceput anul cu stingul am fost internata ,mi s,au spart vase de singe ale globului ocular,aveam cheaguri mari si in pofida atitui antibiotic de la 46 am ajuns cu Vsh la 38 este mare fibrinogenul la fel Aslo la fel nici macar nu ma ajuta nimeni cu noptile mele nedormite cu o bulinuta macar!!!Doctorita de fam a zis ca porneste totul de la psihic si ma trimite la pshiatrie,asa ca de rusine ,sa nu ajung si pe acolo,m,am retras si stau in cochilia mea!!!Inteleg ca batrinetea trebuie sa vina cu ceva,dar nici medicii nu pun pret pe viata noastra!Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va bucure ,asa cum ma,ti bucurat si dv pe mine Un miracol ptr mine s,a intimplat,Va imbratisez cu drag, sa fiti mai departe de folos ,si altor oameni necajiti care se confrunta cu astfel de cazuri Respect si admiratie,ma inclin in fata dv,jos palaria, felicitari!!!! Multumesc ca existati!!!!

-

ELFIAN IULIANA

"

Bogdan este, pentru mine, un mix omogen de știință și spirit, care reușește să îmi spună știința în poveste, o poveste foarte minuțios cercetată, susținută de studii de caz, statistici și cifre care îmi dau încrederea că, dacă îmi aduc povestea în viața de zi cu zi, îmi aduc sănătate fizică și psihică.

Bogdan este el însuși povestea pe care o spune – un mélange coerent de studiu științific, combinat cu armonia venită pe calea artelor marțiale, la care se adaugă, în doza potrivită, umor și pasiunea pentru o viață trăită în armonie și echilibru, plus voință și consecvență.

Bogdan este omul de la care vrei să înveți despre sănătătatea minții și a corpului tău pentru că el trăiește zi de zi ceea ce îți predă. Rămâne ca, la final, să spui și tu ”iată cum poveștile științifico-spirituale devin realitate”.

-

MIOARA SOLDAN

"

Dacă mă gândesc la Bogdan și la acest minunat proiect, îmi vin în minte cuvintele lui Shakespeare: ,,Noi suntem din plămada din care sunt făcute visele și scurta noastră viață o întregește un somn”. Iar, dacă ar fi să-l definesc pe Bogdan printr-o sintagmă, aceasta ar fi: ,,Povestea care înglobează visul”.

L-am cunoscut pe Bogdan prin intermediul poveștilor lui. Am descoperit atunci unul dintre cele mai mari talente ale lui: Bogdan este un povestitor desăvârşit! Tot atunci am intuit că Bogdan era condus de un vis. Povestea lui Bogdan, îngloba visul. Îndrăznesc să spun că direcția lui era dată de unde își dorea să ajungă, adică de vis.

De multe ori fantezia prevalează, dar există și oameni pentru care realitatea prevalează. Măiestria lui Bogdan constă tocmai în găsirea echilibrului dintre fantezie și realitate, suflet și minte, emoții și gânduri, spiritualitate și știință.

Pentru ce îl recomand pe Bogdan? Pentru tot ceea ce este, pentru că este!

Îți mulțumesc, Bogdan, pentru tot ceea ce ești, pentru tot ceea ce oferi! Este lăudabil că aduci, prin proiectul AMMO, întreaga ta învățare, dezvoltare, conoaștere, înțelepciune în folosul nostru, al tuturor! Și toate acestea într-un mélange de profesionalism, responsabilitate, sensibilitate, empatie, iubire…. poveste.

-

CRISTINA

"

Sunt Ana, sunt profesoară de Yoga și mama unui băiețel de 9 ani. Sunt o persoana nocturnă, abia atunci simt că am un pic de timp pentru mine, ca abia atunci pot sa ma deconectez de la activitățile de peste zi și acum, de când cu programul lui Bogdan, sper sa schimb acest tipar pe care îl am de când mă știu. De-asta m-am și apucat de Yoga,( app, cu mine veti avea clasele de Yin și Hatha Yoga❤) tocmai ca sa imi echilibrez energia, dădeam deseori in extreme: când bifam dintr-o zi foarte multe activități și eram într-o mișcare și agitație continuă, când aveam momente de nu-mi venea să mă ridic din pat, eram epuizată. Sincer, abia de curând am început să descopăr că eu chiar am o provocare cu somnul, pana acum mi s-a parut normal sa nu pot adormi, decât după doișpe, unu noaptea și abia sa ma pot trezi dimineața .... A fost o surpriză să descopăr in cărțile citite de Bogdan, acele caracteristici ale persoanelor cu probleme de somn. ❤Namasté

-

ANA MARIA ILĂU

"

Salutare,

Dupa cum ti-am si marturisit, pentru mine chiar a fost relevant sa aplic tot ce m-ai invatat, atat la curs cat si in ultima perioada de cand ne-am cunoscut.

Si dupa cum stii...lucrez de ceva vreme la asta, iar ptr. mine sa dorm bine este ca o gura mare de aer...Nu a fost usor si as minti daca ti-a spune ca s-a intamplat peste noapte.

Am tot lucrat in ultima perioada si mai intens sa zicem in ultimul an in care am implementat atat exercitiile de respiratie, cele fizice, cat si dusurile reci...care chiar au avut un mega efect...si tu stii ca ma lupt cu o hernie de disc de peste 10 ani...Este nevoie de timp, rabdare si incredere, dar merita din plin...cel putin ptr. mine a meritat..si recunosc ca imi era putin teama la inceput.

Sunt o fire sangvinica (...am si o doza mare de agresivitate in mine)... adormeam greu in trecut si aveam un somn sensibil. Am invatat alaturi de tine sa ma tin de un program...sa respect orele de somn si cu timpul am reusit sa dorm 3 cicluri pe noapte fara probleme...si iti vorbesc despre un somn eficient.

Stiu ca mai am de lucrat...dar cu siguranta ce am invatat de la tine, imi va prinde bine toata viata.

Multumesc si spor in ce faci !...De dormit sunt ferm convins ca o vei face :)))))

-

IONUȚ CHIRILĂ

"

Aseara la curs am primit o valoare pe care o cred mai mare pentru ca reprezinta modul de viata la Bogdan. Din tot ce a invatat si a experimentat pentru el, a selectat un set de exercitii care reprezinta un mod de viata. Urmand modelul lui putem mai tarziu sa ne adaptam la el sau sa facem modificarile care ni se potrivesc. Drumul meu de la intelegere la invatare si apoi adoptare ca mod de viata are o inertie care tine de normalitate. Nu este ca in situatia cand iei un medicament minune si care odata inghitit exista sansa sa te vindeci fara sa faci nimic altceva. Aici este nevoie de o transformare a modului de a fi in conditiile perturbatiilor nenumarate impinsi de convingerea ca suntem pe un drum bun.

-

CORNELIU TOHANEANU

"

A fost pentru mine o experienta minunata acest curs,mai ales ca mi-a intarit niste cunostinte acumulate in trecut.Exercitiile de respiratie sunt absolut extraordinare!Ma bucur pentru ca Bogdan a construit acest curs folosind o bogata experienta acumulata.Succes pe mai departe!

-

AUREL BUFTEA

"

buna dimineata

din pacate am ratat inscrierea la curs,dar...va citesc materialele pe care le trimiteti ,cu foarte mare interes si exersez la punerea lor in practica . Doresc sa va multumesc in mod deosebit pentru ca CEVA s a schimbat...reusesc sa adorm fara somnifere,sa gestionez momentele in care fac ochi in plina noapte si sa mi reiau somnul,sa l duc pana la capat. Va multumesc ca existati,va trimit un feed back pozitiv si de recunostinta. Dumnezeu sa va binecuvanteze,!

-

DANIELA BADEA

"

Bună seară vreau sa va multumesc si sa va spun ca începînd de la primul email de la dv si pînă în prezent eu am dormit în fiecare noapte cap coada si peste zi nu am mai dormit deloc, ceea ce mai înainte ma trezeam noaptea si dimineață eram obosită, exercițiile de respirație îmi reușesc...este Okk si nici nu stiu cum as putea sa va multumesc să aveți noroc si zile frumoase

-

MIU CAROLINA

"

Bună, Ana aici. Dacă mi-ar fi zis Bogdan ”Știi, tu ai probleme de somn” aș fi răspuns cu pieptul înainte și încruntată ”Nah, nu-i adevărat!” și apoi m-ar fi pufnit râsul.

Reacție normală pentru tipologia mea: fire agitată, mereu să facă chestii, mereu pusă pe activități, nu mă pot relaxa, mănânc repede și mă apuc de treabă, dacă stau 5 minute mi se pare că sunt o leneșă și că n-am realizat nimic în viața asta, toate astea până ajung să mă simt epuizată și să nu mai am chef de nimic.

Tot văzându-l pe Bogdan citind și tot povestindu-mi chestii pe care el le-a descoperit în cărțile de specialitate în zona asta de somn, parcă ceva ceva am început să aud. Și parcă am început să observ niște lucruri, pe care altădata nici nu le băgam în seamă.

Dar înainte de asta, aș vrea să îți povestesc puțin din trecutul meu și din relația cu somnul. Când eram mică, taică-miu lucra în ture de noapte la CFR iar mama venea și ea destul de târziu de la serviciu. Asta înseamna că eu împreună cu fratele meu aveam toată libertatea din lume să stăm să ne uităm la televizor și să ne băgăm la somn undeva după 11 chiar 12 noaptea.

Apoi în școala gimnazială și liceu, la fel, mă puneam să dorm undeva pe la 2,3 sau chiar 4 dimineața, pentru că abia atunci aveam timp să citesc cărțile pe care mi le doream eu, nu cele recomandate de școală.

Apoi a venit în viața mea Petrișor, care știi cum e: treziri noaptea, alăptat, uneori răceli, febră etc, gardianul era de serviciu. Ce să mai dormi

Și uite așa, tot derulând firul poveștii, am ajuns să fac acest inventar al relației mele cu somnul, care, s-a dovedit a fi una total disfuncțională.

Ce este mai interesant? Faptul că abia acum încep să descopăr toate efectele pe care somnul meu defectuos le are asupra mea: îmi este dificil să mă concentrez și să-mi mențin atenția, nu pot memora chestii, practic uit de la mână pân la gură, am mai mereu poftă de dulce și mai ales de patiserie. Deși am mâncat, tot mai simt nevoia de încă ceva pe lângă. Adorm foarte greu, mă răsucesc când pe burtă, când pe partea dreaptă, am sinuzită și deviație de sept și abia respir, uneori am coșmaruri. Mă trezesc greu, nu aud alarma, de multe ori mă trezesc agitată sau nervoasă. Adevărul este că nici nu știu cum ar arăta pentru mine o noapte dormită ca la carte, cum ar arăta o dimineață energică, cu mintea focusată și gata de a respecta un plan al zilei. Cum am făcut descoperirile astea, imediat l-am întrebat pe Bogdan ce pot face.

Mi-a recomandat niște soluții care, culmea, sunt mereu cu mine și nu am nevoie de echipament sau suplimente și care m-au ajutat după aproximativ o săptămână. Îți dai seama, peste 20 de ani am avut un somn dereglat, nu puteam acum să sper că într-o zi îmi voi rezolva această provocare. Și să mă aștept ca toate celelalte efecte să își revină: memoria, apetitul, starea mea generală, nivelul meu de energie etc.

În încheiere, cam asta a fost experiența mea cu somnul și cu soluțiile oferite de BB. Acum , zi de zi decopăr lucruri noi și încă observ la mine efecte pe care somnul de calitate slabă îl au asupra mea, însă măcar acum știu ce am de făcut. Știu că nu sunt singura și că, din ce mi-a povestit BB, mai sunt multe alte persoane care abia acu descoperă beneficiile unui somn cu adevărat calitativ.

O zi minunată

-

ANA MARIA

"

Felicitari !

In urma acestui program chiar dorm mai bine ! Multumesc Bogdan.

-

MIU CAROLINA

"

Bogdan îmbină cu succes înțelepciunea tradițională de pe tot mapamondul cu cele mai noi cercetări din domeniul somnologiei și a stării de bine. Indiferent de modus vivendi al fiecăruia, fiecare om își găsește soluțiile pentru un somn odihnitor și un stil de viață sănătos. Mulțumesc, Bogdan!

"

În cadrul cursului, am avut două roluri: acela de instructor de Yoga pentru clasele ce le-a introdus Bogdan în program, dar și de cursant.

Vorbesc acum din rolul de cursantă. Acest curs mi-a dat mari bătăi de cap. Am fost nevoită să conștientizez, să accept și să modific un tipar de somn dereglat de când mă știu.

Felul în care am funcționat până acum a fost să stau trează până târziu în noapte, iar dimineața să mă trezesc târziu, ceea ce nu era mereu posibil, pentru că trebuia să-mi duc puiul la școală.Deci, orele de somn se scurtau dramatic.

Nu mă deranja prea tare, până într-o zi când am observat că, deși era abia 10 dimineața, eu eram epuizată. Muream de somn. N-aveam chef de nimic. Nu mă puteam concentra și aduna pentru ziua ce o aveam în față, deși ȘTIAM câte am de făcut!

Mă agitam, făceam agende, mai băgam o cafea, mâncam un croissant. Mă certam.Mă supăram pe mine: că sunt o leneșă, că nu fac nimic bine, gata, începând de diseară mă bag devreme la somn, că nu mai beau cafea, că m-apuc de sport să am mai multă energie... pf...nimic nu a funcționat.

Abia după a patra săptămână de curs cu Bogdan am început să observ diferențe semnificative în ora la care mă puneam la somn și felul în care mă simțeam ziua. Colegii mei din cadrul cursului spuneau că din prima săptămână au sesizat diferențe.

Bogdan m-a ajutat nu numai să îmi reglez conturile cu somnul, ci și cu alimentația, cu felul de a respira și cu ritualul de seară ce include încheierea zilei și alte secrete pe care le-a împărtășit cu noi cu mult drag!

Îți mulțumesc mult, Bogdan, acum când văd că la 9 seara îmi este somn, mă pufnește râsul și mă mir de fiecare dată, altădată...la 21 abia îmi începeam proiectele personale.

-

Ilău Ana Maria

"

Exercitiile de respiratie pe mine m au ajutat enorm.Imi induc o stare deechilibru psihic si de liniste interioara. Incerc sa le aplic macar de 2ori pe zi,neaparat unul inainte de culcare;am depasit faza de atac depanica si reusesc sa dorm fara alt 'ajutor:".si am reusit sa cresc faza REM

Va multumesc enorm,va urmaresc cu mare interes si va doresc ca totbinele pe care il faceti oamenilor,sa vi se intoarca inmiit

-

Daniela Badea

"

Tratamentul “prin eter” făcut nouă,oamenilor cu probleme de insomnii,a fost binevenit și atotcuprinzător !

Metoda mi s-a părut genială și chiar unică ! Cele două,trei moduri de respirație pe care le-am invățat la cursul tău,m-au ajutat mult in excursia mea in Islanda, unde am pomenit mereu numele vostru ! Mi-ar face bine să urmez din nou“învățăturile”acestea dar “pe viu”într-o sală ,unde prezența cursanților să fie “obligatorie” ! La TV , se mai trage chiulul !!!!!

Subliniez și tratamentul eficace al terapeutului recomandat, Dragoș Pavăl.

Felicitări din tot sufletul !Vă doresc numai Bine și Frumos !

-

Elvira Dumitrescu

Află acum cum poți să faci o schimbare majoră în viața ta!

Ce primești dacă te înscrii în provocare:

 • Vei primi un e-mail zilnic, timp de 30 de zile, cu câte o lecție care te va ajuta să dormi ca niciodată și să trăiești zile pline de energie
 • Meditații audio care te vor ajuta să te relaxezi, să fii în controlul emoțiilor și îți vor îmbunătăți semnificativ calitatea somnului.

Copyright © banculescu.ro 2024. All rights reserved.

Designed by Visual Fix