Selectează o Pagină
Reducerea de până la 75% expiră în:

Felicitări! Ai achiziționat pachetul Yoga Nidra - Pachet Complet și îl poți descărca mai jos

Vol. I Descarcă
Vol. II Descarcă
Vol. III Descarcă
Vol. IV Descarcă
Vol. V Descarcă
Vol. VI Descarcă
Vol. VII Descarcă
Vol. VIII Descarcă
Și, ca recompensă și recunoștință pentru încrederea ta.. ..vreau să îți fac o ofertă UNICĂ, valabilă doar pe pagina asta, pentru doar 15 minute.
:
Oferta a expirat!

Energy Shield

Programul de coaching care îți va schimba viața

Alatură-te singurului program din România care te învață să aduci echilibrul în viața ta și să menții un nivel optim de energie!

Energia te așteaptă! Dă vieții tale schimbarea pe care o merită!

Vezi Pachetele

Ți-ar plăcea să fii mai fericit, să fii plin de energie, să ai relații mai bune și o sănătate de fier?

Atunci, felicitări! Tocmai ai făcut primul pas doar prin accesînd această pagina.

Acest lucru înseamnă că ești genul de persoană care mereu se îndreaptă spre ceea ce își dorește. Este minunat! Dar nu este de ajuns… Hai să îți spun și de ce…

Ai ajuns la rezultate cîtă vreme ai fost ghidat. Apoi, au apărut alte provocări. Într-o zi ai sărit peste ceea ce făceai dimineața. Apoi, ai lăsat deoparte ceea ce făceai peste zi. În scurt timp ai rămas cu amintirea unora dintre exerciții, a întîlnirilor în care făceam împreună o meditație și jumătate de oră de respirație sau yoga nidra. Însă nivelul de energie de peste zi sau calitatea somnului de peste noapte s-au degradat ușor…

Nu este ceva de care să te îngrijorezi… 92% dintre oameni renunță la obiceiurile care îi scot din zona de confort.

După 7 ediții ale cursului pentru îmbunătățirea calității somnului am ajuns la concluzia că fără un efort constant, ceea ce cîștigi în 4 săptămîni poți pierde foarte ușor în cîteva zile. Am schimbat complet abordarea. Așa a apărut Energy Shield!

Introducere în Energy Shield

Un program unic în România care
te ajută să trăiești la adevăratul tău potențial

Acum probabil o să mă întrebi… ”Bogdan, tot ce spui sună minunat! Dar cum ajung la astfel de rezultate?”

Ei bine, tocmai de aceea am structurat programul într-o manieră lejeră, dar care să aducă rezultate.

În Energy Shield punem constant osul la treabă! Fiecare, în funcție de propriul program, dar și împreună, măcar o dată pe săptămînă. Și eu, împreună cu voi!
În Energy Shield primești în fiecare săptămînă cîte o temă. Poți alege să faci doar exercițiile de respirație (baza) sau să le faci și pe cele de dimineață sau/și seară.
În Energy Shield ne întîlnim o zi pe săptămînă (de regulă joia) pentru a face împreună o tehnică de relaxare și pentru a discuta cele întîmplate de la ultima întîlnire. Stai liniștit, dacă nu ai cum participa la această întîlnire oricum o vei primi pentru a experimenta acasă, în intimitatea dormitorului tău.
În Energy Shield îți răspund la întrebările pe care le ai legate de îmbunătățirea calității somnului sau creșterea nivelului de energie. O întrebare pusă de tine poate răspunde altor cîteva, doar gîndite de alți colegi. Așa că, în ceea ce privește teoria, nu avem un program anume. Însă vom discuta despre:
Lumină
Întuneric
Mișcare fizică
Relaxare
Mîncare
Băutură
Respirație
Fiziologie
Neurologie
Yoga
Meditație
și tooot ceea ce ne poate transforma viața astfel încît să creăm un scut de energie pentru nevoia fiecăruia

Programul începe când te înscrii și durează... cît vrei tu! O lună, două... un an.

Poți intra oricînd și poți părăsi tribul atunci cînd simți că ți-ai atins obiectivele - un somn mai bun, o energie vibrantă pe parcursul zilei, chiar dacă 2-3 zile nu ai făcut practica.

Însă din experiență îți spune: împreună rezultatele apar mai repede și se consolidează mai ușor. Puterea tribului contribuie din plin.

60% REDUCERE până la expirarea cronometrului
:
3 luni
720 lei* 288 lei adică 96 lei/lună adică 240 lei/lună
Da, mă înscriu
75% REDUCERE până la expirarea cronometrului
:
12 luni
2880 lei* 720 lei adică 60 lei/lună adică 240 lei/lună
Da, mă înscriu

*Oferta este valabilă pînă la 30/04/2021, ora 23:59

Dacă ești interesat de ceea ce vom face, am pregătit pentru tine un ghid în care îți prezint cîteva din lucrurile pe care le vom experimenta împreună. Poți descărca ghidul apăsând pe buton.
Introdu mai jos adresa ta de e‑mail pentru a descărca ghidul gratuit
60% REDUCERE până la expirarea cronometrului
:
3 luni
720 lei* 288 lei adică 96 lei/lună adică 240 lei/lună
Da, mă înscriu
75% REDUCERE până la expirarea cronometrului
:
12 luni
2880 lei* 720 lei adică 60 lei/lună adică 240 lei/lună
Da, mă înscriu

*Oferta este valabilă pînă la 30/04/2021, ora 23:59

Te salut! Numele meu este Bogdan Bănculescu

Sînt un căutător, un explorator, o persoană dornică să experimenteze toate nebuniile care mi-ar putea face viața mai interesantă

Am lucrat de-a lungul timpului cu mii de oameni – pe unii i-am condus, pe alții i-am avut ca beneficiari sau furnizori.

Fac sport și am grijă de alimentația mea de ani de zile.

Sînt coach și trainer.

Am mintea analitică și structurată a inginerului, astfel încît nu mi-a fost greu să fac un traseu al călătoriei pe care ți-o propun.

Am ajutat, în ultimii doi ani, mai bine de o sută de oameni să treacă de la o noapte infernală la nopți liniștite.

Bogdan
60% REDUCERE până la expirarea cronometrului
:
3 luni
720 lei* 288 lei adică 96 lei/lună adică 240 lei/lună
Da, mă înscriu
75% REDUCERE până la expirarea cronometrului
:
12 luni
2880 lei* 720 lei adică 60 lei/lună adică 240 lei/lună
Da, mă înscriu

*Oferta este valabilă pînă la 30/04/2021, ora 23:59

Dacă nu ești mulțumit
PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI

În cazul în care nu simți nici un progres legat de îmbunătățirea calității somnului tău în 15 zile de la începerea programului, primești banii înapoi, fără să ți se pună nici o întrebare.

Ce pierzi dacă nu te înscrii în program

  • PIERZI șansa de a începe ACUM să dormi mai bine, astfel recuperarea la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual nu va mai avea loc sau va dura mult, muuuuult mai mult.
  • PIERZI ocazia de a experimenta în mod direct tehnici și informații pe care eu le-am adunat în ani de zile și pe care am plătit de sute de ori față de prețul acestui curs (în ultimii 3 ani am investit în formare și cărți peste 10.000 EUR).
  • PIERZI săptămîni întregi de program interactiv, cu teme pentru acasă, gîndite special pentru tine, reglaj fin, acolo unde este cazul și accesul într-o comunitate de suport, cu oameni care traversează în aceeași perioadă, situații similare cu a ta, dar care sînt dornici și entuziaști în a face ceva pentru ei.
60% REDUCERE până la expirarea cronometrului
:
3 luni
720 lei* 288 lei adică 96 lei/lună adică 240 lei/lună
Da, mă înscriu
75% REDUCERE până la expirarea cronometrului
:
12 luni
2880 lei* 720 lei adică 60 lei/lună adică 240 lei/lună
Da, mă înscriu

*Oferta este valabilă pînă la 30/04/2021, ora 23:59

Sute de participanți au făcut alegerea corectă și au obținut rezultatele dorite

Am avut probleme cu somnul de f. mult timp, fie nu puteam adormi, fie ma trezeam noaptea si nu puteam adormi inapoi repede. Am incercat tot felul de ceaiuri, pina si pastile. Nu prea a mers nimic. Oboseala si lipsa de odihna continuau. Am aflat depsre programul lui Bogdan prin niste priteni prin Facebook. L-am contactat si mi-a raspuns, oferindu-mi imediat informatii si sfaturi cum sa depasesc situatia, sa dorm si sa ma odihnesc. Dupa doar 1-2 sapt de aplicare a metodelor de relaxare am inceput sa adorm rapid, aproape fiecare noapte. fara pastile, fara efecte secundare, doar ajutindu-mi corpul si mintea sa se relaxeze natural. Problema trezitului mai continua ocazional, dar e o mare difenta fata de cum erau lucrurile inainte si am convingerea ca se vor ameliora si acestea in timp.

Uitasem cum e sa visezi! E minunat!

Nu pot spune indeajuns cit sunt de recunoscatoare pt. toate aceste informatii, clare si utile, si pt. tot efortul, fara a cere recompense, pe care Bogdanl l-a facut si cit de mult toate acestea m-au ajutat.

Recomand cu caldura sa il contactati si sa urmati sfaturile. Raspunde f. prompt si cu mult entusiasm."

-

ALINA SOFRONESCU

Exercitiile de respiratie mi-au fost de un real folos. Pentru mine a fost aproape incredibil faptul ca am reusit intr-o saptamana sa imi imbunatatesc calitatea somnului. Au disparut trezirile frecvente din timpul noptii, anxietatea nocturna, durerile de spate. Mi s-a imbunatatit foaaarte mult mobilitatea coloanei, aspecrul tenului, aspecthl fetei in sensul de "lumina pe fata". O imbunatatire semnificativa a starii de calm in timpul zilei.

Iti multumesc pentru invataturile transmise. Iti multumesc pentru ajutor!

-

CRISTINA

Vezi mai multe testimoniale

Buna si frumoasa dimineata, sa va daruiasca bunul Dumnezeu sanatate si tot binele din lume!Vreau sa va spun de minunea intimplata numai de cind mi,ati trimis primul email cu exercitiul de respiratie ,eu am putut dormi intreaga noapte fara sa ma trezesc!De 3 ani buni de cind am intrat la menopauza eu nu am mai dormit intreaga noapte,credetima va rog din suflet, la ora 2 noaptea eu ma trezeam ,de parca aveam pus ceasul sa sune,si ma perpelem ,transpiram in exces si nici ca mai adormeam,sau cind sa adorm in spre 5 dimineata trebuia sa plec la munca.Desi oboseala si,a spus cuvintul,eu sunt ,mereu suparacioasa nervoasa,sunt suparata pe mine pe toata lumea,m,am pricopsit cu tensiune arteriala ,anghina pectorala ,spondiloza cervicala Artoza ca am lucrat 35 de ani numai in fabrica si abatoare,reumatizmul m,a inchilozat de tot.Am inceput anul cu stingul am fost internata ,mi s,au spart vase de singe ale globului ocular,aveam cheaguri mari si in pofida atitui antibiotic de la 46 am ajuns cu Vsh la 38 este mare fibrinogenul la fel Aslo la fel nici macar nu ma ajuta nimeni cu noptile mele nedormite cu o bulinuta macar!!!Doctorita de fam a zis ca porneste totul de la psihic si ma trimite la pshiatrie,asa ca de rusine ,sa nu ajung si pe acolo,m,am retras si stau in cochilia mea!!!Inteleg ca batrinetea trebuie sa vina cu ceva,dar nici medicii nu pun pret pe viata noastra!Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va bucure ,asa cum ma,ti bucurat si dv pe mine Un miracol ptr mine s,a intimplat,Va imbratisez cu drag, sa fiti mai departe de folos ,si altor oameni necajiti care se confrunta cu astfel de cazuri Respect si admiratie,ma inclin in fata dv,jos palaria, felicitari!!!! Multumesc ca existati!!!!

-

ELFIAN IULIANA

Bogdan este, pentru mine, un mix omogen de știință și spirit, care reușește să îmi spună știința în poveste, o poveste foarte minuțios cercetată, susținută de studii de caz, statistici și cifre care îmi dau încrederea că, dacă îmi aduc povestea în viața de zi cu zi, îmi aduc sănătate fizică și psihică.

Bogdan este el însuși povestea pe care o spune – un mélange coerent de studiu științific, combinat cu armonia venită pe calea artelor marțiale, la care se adaugă, în doza potrivită, umor și pasiunea pentru o viață trăită în armonie și echilibru, plus voință și consecvență.

Bogdan este omul de la care vrei să înveți despre sănătătatea minții și a corpului tău pentru că el trăiește zi de zi ceea ce îți predă. Rămâne ca, la final, să spui și tu ”iată cum poveștile științifico-spirituale devin realitate”.

-

MIOARA SOLDAN

Dacă mă gândesc la Bogdan și la acest minunat proiect, îmi vin în minte cuvintele lui Shakespeare: ,,Noi suntem din plămada din care sunt făcute visele și scurta noastră viață o întregește un somn”. Iar, dacă ar fi să-l definesc pe Bogdan printr-o sintagmă, aceasta ar fi: ,,Povestea care înglobează visul”.

L-am cunoscut pe Bogdan prin intermediul poveștilor lui. Am descoperit atunci unul dintre cele mai mari talente ale lui: Bogdan este un povestitor desăvârşit! Tot atunci am intuit că Bogdan era condus de un vis. Povestea lui Bogdan, îngloba visul. Îndrăznesc să spun că direcția lui era dată de unde își dorea să ajungă, adică de vis.

De multe ori fantezia prevalează, dar există și oameni pentru care realitatea prevalează. Măiestria lui Bogdan constă tocmai în găsirea echilibrului dintre fantezie și realitate, suflet și minte, emoții și gânduri, spiritualitate și știință.

Pentru ce îl recomand pe Bogdan? Pentru tot ceea ce este, pentru că este!

Îți mulțumesc, Bogdan, pentru tot ceea ce ești, pentru tot ceea ce oferi! Este lăudabil că aduci, prin proiectul AMMO, întreaga ta învățare, dezvoltare, conoaștere, înțelepciune în folosul nostru, al tuturor! Și toate acestea într-un mélange de profesionalism, responsabilitate, sensibilitate, empatie, iubire…. poveste.

-

CRISTINA

Sunt Ana, sunt profesoară de Yoga și mama unui băiețel de 9 ani. Sunt o persoana nocturnă, abia atunci simt că am un pic de timp pentru mine, ca abia atunci pot sa ma deconectez de la activitățile de peste zi și acum, de când cu programul lui Bogdan, sper sa schimb acest tipar pe care îl am de când mă știu. De-asta m-am și apucat de Yoga,( app, cu mine veti avea clasele de Yin și Hatha Yoga❤) tocmai ca sa imi echilibrez energia, dădeam deseori in extreme: când bifam dintr-o zi foarte multe activități și eram într-o mișcare și agitație continuă, când aveam momente de nu-mi venea să mă ridic din pat, eram epuizată. Sincer, abia de curând am început să descopăr că eu chiar am o provocare cu somnul, pana acum mi s-a parut normal sa nu pot adormi, decât după doișpe, unu noaptea și abia sa ma pot trezi dimineața .... A fost o surpriză să descopăr in cărțile citite de Bogdan, acele caracteristici ale persoanelor cu probleme de somn. ❤Namasté

-

ANA MARIA ILĂU

Salutare,

Dupa cum ti-am si marturisit, pentru mine chiar a fost relevant sa aplic tot ce m-ai invatat, atat la curs cat si in ultima perioada de cand ne-am cunoscut.

Si dupa cum stii...lucrez de ceva vreme la asta, iar ptr. mine sa dorm bine este ca o gura mare de aer...Nu a fost usor si as minti daca ti-a spune ca s-a intamplat peste noapte.

Am tot lucrat in ultima perioada si mai intens sa zicem in ultimul an in care am implementat atat exercitiile de respiratie, cele fizice, cat si dusurile reci...care chiar au avut un mega efect...si tu stii ca ma lupt cu o hernie de disc de peste 10 ani...Este nevoie de timp, rabdare si incredere, dar merita din plin...cel putin ptr. mine a meritat..si recunosc ca imi era putin teama la inceput.

Sunt o fire sangvinica (...am si o doza mare de agresivitate in mine)... adormeam greu in trecut si aveam un somn sensibil. Am invatat alaturi de tine sa ma tin de un program...sa respect orele de somn si cu timpul am reusit sa dorm 3 cicluri pe noapte fara probleme...si iti vorbesc despre un somn eficient.

Stiu ca mai am de lucrat...dar cu siguranta ce am invatat de la tine, imi va prinde bine toata viata.

Multumesc si spor in ce faci !...De dormit sunt ferm convins ca o vei face :)))))

-

IONUȚ CHIRILĂ

Aseara la curs am primit o valoare pe care o cred mai mare pentru ca reprezinta modul de viata la Bogdan. Din tot ce a invatat si a experimentat pentru el, a selectat un set de exercitii care reprezinta un mod de viata. Urmand modelul lui putem mai tarziu sa ne adaptam la el sau sa facem modificarile care ni se potrivesc. Drumul meu de la intelegere la invatare si apoi adoptare ca mod de viata are o inertie care tine de normalitate. Nu este ca in situatia cand iei un medicament minune si care odata inghitit exista sansa sa te vindeci fara sa faci nimic altceva. Aici este nevoie de o transformare a modului de a fi in conditiile perturbatiilor nenumarate impinsi de convingerea ca suntem pe un drum bun.

-

CORNELIU TOHANEANU

A fost pentru mine o experienta minunata acest curs,mai ales ca mi-a intarit niste cunostinte acumulate in trecut.Exercitiile de respiratie sunt absolut extraordinare!Ma bucur pentru ca Bogdan a construit acest curs folosind o bogata experienta acumulata.Succes pe mai departe!

-

AUREL BUFTEA

buna dimineata

din pacate am ratat inscrierea la curs,dar...va citesc materialele pe care le trimiteti ,cu foarte mare interes si exersez la punerea lor in practica . Doresc sa va multumesc in mod deosebit pentru ca CEVA s a schimbat...reusesc sa adorm fara somnifere,sa gestionez momentele in care fac ochi in plina noapte si sa mi reiau somnul,sa l duc pana la capat. Va multumesc ca existati,va trimit un feed back pozitiv si de recunostinta. Dumnezeu sa va binecuvanteze,!

-

DANIELA BADEA

Bună seară vreau sa va multumesc si sa va spun ca începînd de la primul email de la dv si pînă în prezent eu am dormit în fiecare noapte cap coada si peste zi nu am mai dormit deloc, ceea ce mai înainte ma trezeam noaptea si dimineață eram obosită, exercițiile de respirație îmi reușesc...este Okk si nici nu stiu cum as putea sa va multumesc să aveți noroc si zile frumoase

-

MIU CAROLINA

Bună, Ana aici. Dacă mi-ar fi zis Bogdan ”Știi, tu ai probleme de somn” aș fi răspuns cu pieptul înainte și încruntată ”Nah, nu-i adevărat!” și apoi m-ar fi pufnit râsul.

Reacție normală pentru tipologia mea: fire agitată, mereu să facă chestii, mereu pusă pe activități, nu mă pot relaxa, mănânc repede și mă apuc de treabă, dacă stau 5 minute mi se pare că sunt o leneșă și că n-am realizat nimic în viața asta, toate astea până ajung să mă simt epuizată și să nu mai am chef de nimic.

Tot văzându-l pe Bogdan citind și tot povestindu-mi chestii pe care el le-a descoperit în cărțile de specialitate în zona asta de somn, parcă ceva ceva am început să aud. Și parcă am început să observ niște lucruri, pe care altădata nici nu le băgam în seamă.

Dar înainte de asta, aș vrea să îți povestesc puțin din trecutul meu și din relația cu somnul. Când eram mică, taică-miu lucra în ture de noapte la CFR iar mama venea și ea destul de târziu de la serviciu. Asta înseamna că eu împreună cu fratele meu aveam toată libertatea din lume să stăm să ne uităm la televizor și să ne băgăm la somn undeva după 11 chiar 12 noaptea.

Apoi în școala gimnazială și liceu, la fel, mă puneam să dorm undeva pe la 2,3 sau chiar 4 dimineața, pentru că abia atunci aveam timp să citesc cărțile pe care mi le doream eu, nu cele recomandate de școală.

Apoi a venit în viața mea Petrișor, care știi cum e: treziri noaptea, alăptat, uneori răceli, febră etc, gardianul era de serviciu. Ce să mai dormi

Și uite așa, tot derulând firul poveștii, am ajuns să fac acest inventar al relației mele cu somnul, care, s-a dovedit a fi una total disfuncțională.

Ce este mai interesant? Faptul că abia acum încep să descopăr toate efectele pe care somnul meu defectuos le are asupra mea: îmi este dificil să mă concentrez și să-mi mențin atenția, nu pot memora chestii, practic uit de la mână pân la gură, am mai mereu poftă de dulce și mai ales de patiserie. Deși am mâncat, tot mai simt nevoia de încă ceva pe lângă. Adorm foarte greu, mă răsucesc când pe burtă, când pe partea dreaptă, am sinuzită și deviație de sept și abia respir, uneori am coșmaruri. Mă trezesc greu, nu aud alarma, de multe ori mă trezesc agitată sau nervoasă. Adevărul este că nici nu știu cum ar arăta pentru mine o noapte dormită ca la carte, cum ar arăta o dimineață energică, cu mintea focusată și gata de a respecta un plan al zilei. Cum am făcut descoperirile astea, imediat l-am întrebat pe Bogdan ce pot face.

Mi-a recomandat niște soluții care, culmea, sunt mereu cu mine și nu am nevoie de echipament sau suplimente și care m-au ajutat după aproximativ o săptămână. Îți dai seama, peste 20 de ani am avut un somn dereglat, nu puteam acum să sper că într-o zi îmi voi rezolva această provocare. Și să mă aștept ca toate celelalte efecte să își revină: memoria, apetitul, starea mea generală, nivelul meu de energie etc.

În încheiere, cam asta a fost experiența mea cu somnul și cu soluțiile oferite de BB. Acum , zi de zi decopăr lucruri noi și încă observ la mine efecte pe care somnul de calitate slabă îl au asupra mea, însă măcar acum știu ce am de făcut. Știu că nu sunt singura și că, din ce mi-a povestit BB, mai sunt multe alte persoane care abia acu descoperă beneficiile unui somn cu adevărat calitativ.

O zi minunată

-

ANA MARIA

Felicitari !

In urma acestui program chiar dorm mai bine ! Multumesc Bogdan.

-

MIU CAROLINA

Bogdan îmbină cu succes înțelepciunea tradițională de pe tot mapamondul cu cele mai noi cercetări din domeniul somnologiei și a stării de bine. Indiferent de modus vivendi al fiecăruia, fiecare om își găsește soluțiile pentru un somn odihnitor și un stil de viață sănătos. Mulțumesc, Bogdan!

În cadrul cursului, am avut două roluri: acela de instructor de Yoga pentru clasele ce le-a introdus Bogdan în program, dar și de cursant.

Vorbesc acum din rolul de cursantă. Acest curs mi-a dat mari bătăi de cap. Am fost nevoită să conștientizez, să accept și să modific un tipar de somn dereglat de când mă știu.

Felul în care am funcționat până acum a fost să stau trează până târziu în noapte, iar dimineața să mă trezesc târziu, ceea ce nu era mereu posibil, pentru că trebuia să-mi duc puiul la școală.Deci, orele de somn se scurtau dramatic.

Nu mă deranja prea tare, până într-o zi când am observat că, deși era abia 10 dimineața, eu eram epuizată. Muream de somn. N-aveam chef de nimic. Nu mă puteam concentra și aduna pentru ziua ce o aveam în față, deși ȘTIAM câte am de făcut!

Mă agitam, făceam agende, mai băgam o cafea, mâncam un croissant. Mă certam.Mă supăram pe mine: că sunt o leneșă, că nu fac nimic bine, gata, începând de diseară mă bag devreme la somn, că nu mai beau cafea, că m-apuc de sport să am mai multă energie... pf...nimic nu a funcționat.

Abia după a patra săptămână de curs cu Bogdan am început să observ diferențe semnificative în ora la care mă puneam la somn și felul în care mă simțeam ziua. Colegii mei din cadrul cursului spuneau că din prima săptămână au sesizat diferențe.

Bogdan m-a ajutat nu numai să îmi reglez conturile cu somnul, ci și cu alimentația, cu felul de a respira și cu ritualul de seară ce include încheierea zilei și alte secrete pe care le-a împărtășit cu noi cu mult drag!

Îți mulțumesc mult, Bogdan, acum când văd că la 9 seara îmi este somn, mă pufnește râsul și mă mir de fiecare dată, altădată...la 21 abia îmi începeam proiectele personale.

-

Ilău Ana Maria

Exercitiile de respiratie pe mine m au ajutat enorm.Imi induc o stare deechilibru psihic si de liniste interioara. Incerc sa le aplic macar de 2ori pe zi,neaparat unul inainte de culcare;am depasit faza de atac depanica si reusesc sa dorm fara alt 'ajutor:".si am reusit sa cresc faza REM

Va multumesc enorm,va urmaresc cu mare interes si va doresc ca totbinele pe care il faceti oamenilor,sa vi se intoarca inmiit

-

Daniela Badea

Tratamentul “prin eter” făcut nouă,oamenilor cu probleme de insomnii,a fost binevenit și atotcuprinzător !

Metoda mi s-a părut genială și chiar unică ! Cele două,trei moduri de respirație pe care le-am invățat la cursul tău,m-au ajutat mult in excursia mea in Islanda, unde am pomenit mereu numele vostru ! Mi-ar face bine să urmez din nou“învățăturile”acestea dar “pe viu”într-o sală ,unde prezența cursanților să fie “obligatorie” ! La TV , se mai trage chiulul !!!!!

Subliniez și tratamentul eficace al terapeutului recomandat, Dragoș Pavăl.

Felicitări din tot sufletul !Vă doresc numai Bine și Frumos !

-

Elvira Dumitrescu

60% REDUCERE până la expirarea cronometrului
:
3 luni
720 lei* 288 lei adică 96 lei/lună adică 240 lei/lună
Da, mă înscriu
75% REDUCERE până la expirarea cronometrului
:
12 luni
2880 lei* 720 lei adică 60 lei/lună adică 240 lei/lună
Da, mă înscriu

*Oferta este valabilă pînă la 30/04/2021, ora 23:59

Copyright © Banculescu.ro 2024. Toate drepturile rezervate.

Designed by Visual‑Fix