Selectează o Pagină

Tu ești propriul tău alchimist

Sînt coach, nutriționist, instructor de fitness și trainer, iar în ultimii 20 de ani am acumulat tot ce ai nevoie să știi ...

Peste 20 de ani de experienta in lucrul cu oamenii

Sînt coach, nutriționist, instructor de fitness și trainer, iar în ultimii 20 de ani am acumulat tot ce ai nevoie să știi pentru a dormi mai bine noaptea și pentru a vibra de energie ziua, informații pe care astăzi le primești sintetizate și actualizate pe pagina Ingineria somnului cu Bogdan Bănculescu.

„Bogdan este, pentru mine, un mix omogen de știință și spirit, care reușește să îmi spună știința în poveste, o poveste foarte minuțios cercetată, susținută de studii de caz, statistici și cifre care îmi dau încrederea că, dacă îmi aduc povestea în viața de zi cu zi, îmi aduc sănătate fizică și psihică..”

Mioara Șoldan, Leadership & Executive Coach

Ce spun cei care mă cunosc

„Dacă mă gândesc la Bogdan și la acest minunat proiect, îmi vin în minte cuvintele lui Shakespeare: ,,Noi suntem din plămada din care sunt făcute visele și scurta noastră viață o întregește un somn”. Iar, dacă ar fi să-l definesc pe Bogdan printr-o sintagmă, aceasta ar fi: ,,Povestea care înglobează visul”.”
Cristina Șoldan

Psiholog, Scoala de Coaching Pleiade

„Bogdan este omul de la care vrei să înveți despre sănătătatea minții și a corpului tău pentru că el trăiește zi de zi ceea ce îți predă. Rămâne ca, la final, să spui și tu ”iată cum poveștile științifico-spirituale devin realitate”.”

Mioara Șoldan

Leadership & Executive Coach, Mentor Coach & Trainer, Fondator Școala de Coaching Pleiade

„Bogdan este genul de om pe care vrei să îl ai în preajmă, are acea carismă magnetică ce denotă înțelepciune, erudiție, candoare și gentilețe sufletească, legate strâns între ele de simțul umorului. Sunt mândru să pot spune că l-am cunoscut atât ca profesionist, cât și ca prieten.”

Constantin Nica

Life Coach

Partenerii mei

Pregatit sa faci o schimbare?

Introdu adresa de email și vei primi cea mai simplă și mai sigură metodă de a te relaxa, Astfel, vei adormi mai repede, vei păstra somnul neîntrerupt toată noaptea și dimineața te vei trezi plin de energie